concierto92uno.com/bet365/

alvesta.nu

Media Markt i Växjö bemannar upp inför jul

Media Markt i Växjö anställer 20 personer inför julhandeln. Kronobergslän är ett av de län i Sverige som har drabbats hårdast av hösten och vinterns varselvåg. Media Markt väljer att gå mot strömmen och anställer 20 nya medarbetare över julhandeln med möjlighet till förlängning.

Hemelektronikbranschen står inför årets viktigaste period. Det är nu Media Markt fyller hyllorna med det absolut senaste inom elektronik för hemmet, musik, film och spel. Då passar även varuhuset i Växjö på att se till att kunderna inte bara möts av en massa produkter, utan även av hög service och glada medarbetare.

”Det är extremt roligt att kunna bidra till att hjälpa ungdomar ut på arbetsmarknaden och samtidigt förbättra vår kundservice under julhandeln” säger Bank Bergström, Varuhuschef för Media Markt i Växjö.

”Jag tog studenten i våras och det har inte sett så ljust ut på arbetsmarknaden sedan dess. Så jag är jätteglad att få den här chansen att jobba för Media Markt” berättar Simon Ehrnborg, nyanställd medarbetare på Media Markt i Växjö.

Media Markts mål är att bli den största aktören inom hemelektronik i Sverige. Med årets viktigaste period framför sig så rustar Media Markt sina varuhus med både ett brett sortiment till låga priser men även att fylla varuhuset med kunnig och glada medarbetare som ska hjälpa våra julklapps- och realetande kunder.

Media Markt har varit etablerade i Sverige i sex år och företaget ser ett ökat intresse från kunderna och en stark efterfrågan av märkesvaror till låga priser i många produktkategorier. Att erbjuda det största och bredaste sortimentet av årets julklappar är ett bevis för att man menar allvar med sitt mål om att bli störst i Sverige.