concierto92uno.com/bet365/

alvesta.nu

Miljökonsekvensutredning om pvc fönster

De senaste åren har pvc fönster VERKLIGEN slagit igenom. Kronfönster har vuxit 700 % mellan åren 2006 och 2012. Vi är Sveriges snabbast växande fönstertillverkare och orsaken till vår tillväxt, är just våra högkvalitativa pvc fönster. Kronfönster är idag Sveriges största tillverkare av pvc fönster.  

Under dessa år har vi naturligtvis samlat på oss massor av kunskap om pvc som material. Men vi har också träffat enormt många människor som jobbar inom pvc industrin, människor som jobbar med miljöfrågor i olika sammanhang, och så klart tusentals och åter tusentals kunder. Åsikterna om pvc fönster är många, de skiljer sig åt i hela spectrat från urdåligt till jättebra, det beror på vem man frågar och vem som tycker. Alla har man sina skäl att vilja ha eller inte vilja ha, pvc fönster, för det är just detta som verkar framstå när man begrundar pvc fönster som fenomen. Alla har en åsikt och den är sällan grå, den är svart eller vit. Älska eller Hata!

Kronfönster bestämde sig för att använda sin kunskap, djupdyka i litteratur och tidigare gjorda studier och sammanställa allt detta rapporten, pvc fönster, hata eller älska?