concierto92uno.com/bet365/

alvesta.nu

Ryssland ett turist vänligt land som inte vill ha turister

 

 

Det är mycket krångligt att åka till tex Moskva

1 Du ska ordna visum som innebär att man måste boka besök på Rysslands Ambassad  och åka till Stockholm.

2 Du får inte boka hotell själv du måste gå via en autoriserad resebyrå och betala nästan dubbla priset än du bokat själv på nätet.

3 Du får bara välja av ett fåtal hotell inga problem i tex Moskva där de flesta finns med men i miljonstäder på landet kan det finnas enbart ett hotel att välja på.

Du enklaste är att låta en resebyrå ordna så väl visum som hotell så slipper  man det  problemet  men det kostar ca 2000:-
per person man har inget större val.

Så min slutsats att Ryska Staten gör allt för att slippa turister men väl på plats är Ryssarna mycket service vänliga de räcker att man ser lite förvirrat ut så kommer någon och hjälper dig utan du ens frågat om hjälp.

Moskva. en modern stad med mycket polisen och militärer som bevakar t-banan tägstationer men är mycket vänliga och de flesta av dem kan lite engelska
Den storslagna arkitekturen, den otroliga kontrasterna mellan gammalt nytt, konstverk och fult , kommunism och kapitalism mäste upplevas på plats.
Bäst av allt tycker jag dock om den överväldigande trevligheten av ryska folket och upplevelser du knappast får någon annanstans trots ett besvärligt språk och konstiga bokstäver.